Shoppingresa Tyskland

Att åka utomlands och shoppa är något som de flesta tycker är kul. En av de destinationer som flest svenskar väljer att resa till när det vankas shopping är Tyskland, eftersom priser på mycket i Tyskland är bättre än i Sverige, och eftersom man då även kan kombinera en shoppingresa Tyskland med att titta på sevärdheter och besöka intressanta städer.

Dessutom går det idag många färjor till olika tyska städer från Sverige, precis på samma sätt som det gör till Danmark.

>> Läs mer och boka en billig shoppingresa till Tyskland här

Vart kan man då åka på shoppingresa Tyskland?
Några av de städer som man kan resa på shoppingresa Tyskland till är:
Kiel
Travemunde
Rostock
Lubeck

Alla dessa städer har sin egen charm och olika sevärdheter, så även om du åkt på en shoppingresa Tyskland tidigare kan det vara värt att göra det igen, eftersom du om du reser till en annan stad kommer att få en helt annan upplevelse.

Shoppingresa till Tyskland

Vad bör man då shoppa under en shoppingresa Tyskland?
Att åka på julmarknad i någon av de tyska städerna är en riktigt trevlig upplevelse, men utöver detta köper många alkohol, olika lyxprodukter som parfym, smink, väskor samt kläder, matvaror och byggvaror i Tyskland. Är du ute efter något mer speciellt, rekommenderar vi dock att du gör lite research innan du bokar en resa, för att säkerställa att det går att shoppa det du är i behov av där. I de olika städerna finns det nämligen olika typer av butiker och olika många av dem, även om stora likheter förstås också finns.