TT-Line

TT-Line är ett svenskt rederie som räknas som ett av de mest framgångsrika av alla de europeiska färjerederierna, då de bedrivit passagerar samt frakttrafik mellan Sverige och Tyskland i många år med stor framgång, och idag har över 850 anställda.

Om du vill resa till Tyskland sjövägen är därför TT-Line och deras fartyg ett av de bästa valen för dig. TT-Lines flotta består nämligen av totalt 6 olika fartyg, 3 med svensk bemanning och 3 med tysk bemanning, och alla fartygen är moderna och säkra på alla sätt och vis, och tar dig snabbt och bekvämt till Tyskland utan problem, till riktigt attraktiva städer och hamnar.

>> Läs mer och boka en färja med TT-Line här

TT-Lines historia
TT-Line grundades år 1962, då företagets första fartyg, Nils Holgersson, började trafikera rutten Trelleborg – Travemunde. Några år senare köpte man flera fartyg och så småningom utökades verksamheten till att omfatta rutter från Malmö och Helsingborg också. Idag har man dock gått tillbaka till sina huvudlinjer, som utgår från Trelleborg.

Under senare år har TT-Line fått många fina utmärkelser, både för sitt omfattande miljöarbete och för sin säkerhet. År 2000 blev man t.ex. valda till Årets Transportföretag och år 2003 fick man Sveriges Transportindustriförbunds Innovationspris, för att bara nämna några exempel.

TT-Line har alltså bedrivit sin nuvarande verksamhet med mycket stor framgång redan i 50 år, och framgången bara fortsätter!

Res med TT-Line

Vart kan man resa med TT-Line?
Med TT-Lines fartyg kan du resa till två olika städer i Tyskland; Rostock och Travemunde. Från båda dessa städer är det lätt att ta sig vidare till andra städer i Europa och Tyskland om man vill det. Du kan antingen boka en envägsbiljett dit du vill åka, eller en kryssning, beroende på vad som passar dig bäst.

Hur bokar man då en resa?
Det enklaste sättet att göra detta är att gå in på TT-Lines hemsida. Där hittar du tidtabeller, ruttbeskrivningar, priser och mycket annat direkt på hemsidan, och det är även enkelt att boka de biljetter man vill ha direkt på hemsidan.