Lalandia i Rödby

Lalandia

Om du gillar badland, vet du väl att det finns ett riktigt bra badland relativt nära Sverige, i Rödby i Danmark? Här hittar du nämligen Lalandia, som är ett badland som kan erbjuda något för både vuxna och barn, och som slår de svenska motsvarande badlanden med hästlängder! Det är därmed ett perfekt familjeresemål, året om, om man vill resa utomlands, men samtidigt inte allt för långt bort.

Största badlandet i Danmark

Lalandia i Rödby är inte bara det största badlandet i Danmark, utan även i hela Skandinavien, och dessutom finns det stugor att hyra precis vid badlandet, om man även vill bo mycket nära badlandet. (Det finns dock de som väljer att bo lite längre bort, t.ex. för att man även planerar att göra något annat under semestern, utöver att besöka Lalandia)

För den kostnadsmedvetne vill vi även nämna att det finns massvis med bra erbjudanden för Lalandia med jämna mellanrum, vilket gör att man kan spara en hel del pengar när man besöker detta badland. Alla de aktuella erbjudandena ser du enkelt på Lalandias hemsida.

Nordens längsta vattenrutschkana

Lalandia är vidare ett badland som passar även mindre barn, eftersom man på Lalandia sett till att anpassa många av poolerna, men även ”slappavdelningarna” just för mindre barn. Har man lite större barn finns det dock även pooler som passar dem här, och gillar barnen fart, får de inte missa Nordens längsta vattenrutschkana – Tornadon.

Det finns även LEGO rum, där barnen kan bygga med LEGO, bubbelpooler (kanske mest uppskattas av föräldrarna, som kan använda dem för att slappna av en stund?) och det anordnas även särskilda aktiviteter som bullbakning, karamellkokning, ansiktsmålning och så vidare regelbundet.

Lalandia är en av de ledande turistdestinationerna i Danmark. Det är ett vattenland som erbjuder en rad olika aktiviteter för hela familjen. Det har ett stort utbud av faciliteter, utställningar och evenemang som är lämpliga för alla åldrar.

Aktiviteter

Lalandia erbjuder ett stort utbud av aktiviteter för hela familjen. Det finns en rad olika vattenrutschbanor, pooler och vattenparker för dem som är intresserade av att ha roligt och få lite motion. Det finns också ett stort urval av lekplatser för barnen, ett spa för vuxna och ett brett utbud av restauranger.

lalandia

Utställningar

Lalandia har ett antal olika utställningar som är lämpliga för hela familjen. Det finns en serie interaktiva utställningar som är designade för att lära barnen om olika ämnen, som natur och vetenskap. Det finns också ett antal olika konstutställningar, som ger besökarna en helt ny perspektiv på konst och kultur.

Evenemang

Lalandia arrangerar också ett antal evenemang som är lämpliga för hela familjen. Dessa evenemang inkluderar teaterföreställningar, konserter, cirkusföreställningar och komedishower. Det finns också ett antal olika tematiska evenemang, som Halloween-fester och julmarknader.

Boende

Lalandia erbjuder ett stort utbud av boende för dem som önskar att stanna längre. Det finns ett antal olika hotell, vandrarhem och lägenheter som är lämpliga för alla typer av resenärer. För dem som önskar att spendera några nätter i Lalandia finns det också campingplatser som är perfekta för att uppleva den unika miljön.

Lalandia är en av de ledande turistdestinationerna i Danmark. Det erbjuder ett stort utbud av aktiviteter för hela familjen, som vattenrutschbanor, pooler, vattenparker och lekplatser. Det finns också ett antal utställningar och evenemang som är lämpliga för alla åldrar. För dem som önskar att stanna längre finns det ett stort urval av boende, inklusive hotell, vandrarhem och campingplatser. Oavsett vad du är ute efter erbjuder Lalandia en unik och spännande upplevelse.