Lalandia i Rödby

Om du gillar badland, vet du väl att det finns ett riktigt bra badland relativt nära Sverige, i Rödby i Danmark? Här hittar du nämligen Lalandia, som är ett badland som kan erbjuda något för både vuxna och barn, och som slår de svenska motsvarande badlanden med hästlängder! Det är därmed ett perfekt familjeresemål, året om, om man vill resa utomlands, men samtidigt inte allt för långt bort.

Största badlandet i Danmark

Lalandia i Rödby är inte bara det största badlandet i Danmark, utan även i hela Skandinavien, och dessutom finns det stugor att hyra precis vid badlandet, om man även vill bo mycket nära badlandet. (Det finns dock de som väljer att bo lite längre bort, t.ex. för att man även planerar att göra något annat under semestern, utöver att besöka Lalandia)

lalandia

För den kostnadsmedvetne vill vi även nämna att det finns massvis med bra erbjudanden för Lalandia med jämna mellanrum, vilket gör att man kan spara en hel del pengar när man besöker detta badland. Alla de aktuella erbjudandena ser du enkelt på Lalandias hemsida.

Nordens längsta vattenrutschkana

Lalandia är vidare ett badland som passar även mindre barn, eftersom man på Lalandia sett till att anpassa många av poolerna, men även ”slappavdelningarna” just för mindre barn. Har man lite större barn finns det dock även pooler som passar dem här, och gillar barnen fart, får de inte missa Nordens längsta vattenrutschkana – Tornadon.

Det finns även LEGO rum, där barnen kan bygga med LEGO, bubbelpooler (kanske mest uppskattas av föräldrarna, som kan använda dem för att slappna av en stund?) och det anordnas även särskilda aktiviteter som bullbakning, karamellkokning, ansiktsmålning och så vidare regelbundet.