Scandic The Reef

Om du är sugen på ett karibiskt äventyr, men inte riktigt har tiden eller pengarna det kräver att ta sig till Karibien, kan en bra kompromiss vara att ta sig till Scandic The Reef i danska Fredrikshamn. Här har man nämligen skapat ett äventyrsbad som liknar få andra, med 32 gradig värme – även mitt i vintern! Palmer, varma briser, bubbelpooler, vanliga pooler och mycket annat, vilket ger en förvånansvärt ”Karibienlik” känsla.

Dessutom finns det en restaurang vid namn Calypso på hotellet, som serverar Karibien-inspirerad mat, det finns till och med en Karibien buffé här.

En drink med utsikt från färjan.

Det är dessutom lätt att ta sig till Scandic The Reef från Sverige, eftersom det går färjor till Fredrikshamn från Göteborg, och detta hotell och äventyrsbad ligger på gångavstånd från färjeterminalen., Man behöver med andra ord inte ta med sig bilen när man reser hit, om man inte vill det av någon annan anledning, förstås.

Hotellet passar dessutom hela familjen, så Scandic The Reef lämpar sig väl för en familjesemester, om man har en sådan planerad eller vill planera en sådan. Det finns bland annat speciella lekrum, leksaker samt böcker på hotellet, för att underhålla även de allra yngsta gästerna.

Man kan både bo på hotellet, då ingår inträde till äventyrsbadet, eller besöka äventyrsbadet över dagen, utan att bo på hotellet, då betalar man i så fall separat för detta.