Stena Scandinavica

Om du vill åka till Tyskland med färja, är färjerutten Göteborg – Kiel en av de mest populära reserutterna idag, och på denna reserutt är fartyget Stena Scandinavica ett riktigt populärt val. Detta eftersom fartyget inte bara har gratis wifi, utan även erbjuder massvis med olika typer av underhållning, från pianoballader i baren till ett dansgolv, karaoke, frågesporter och mycket annat, och det finns dessutom flera fantastiska miljöer att ta en drink eller äta i, om man skulle bli hungrig eller törstig.

De resande kan dessutom välja mellan flera olika hyttyper, beroende på behov och budget, från relativt enkla hytter till superlyxiga sådana med jacuzzi. Komforten i alla hytterna är dock hög, eftersom man på Stena Scandinavica bland annat utrustat alla hytterna med äkta DUX-sängar.

Det finns även en välfylld butik på Stena Scandinavica, där du kan köpa allt du kan tänkas behöva under resan. Vill du veta exakt vad som säljs i butiken kan du vidare ta reda på detta innan du ens reser iväg, genom att titta på Stena Lines hemsida, där har de nämligen en särskild shoppingsida, där sortimentet visas.

scandinavica

Själva fartyget stod klart år 2002, och hade förr namnet Stena Britannica.

Om du funderar på om Stena Scandinavica skulle kunna vara ett bra kryssningsfartyg att resa till Kiel med, är vårt svar därför solklart: ja! Man kan faktiskt säga att detta fartyg har allt man kan kräva och förvänta sig av ett fartyg i den här storleken.